(c) Autorsko pravo

Sva prava zadržana. Tekstovi, slike, grafički elementi, zvuk, animacije, videozapisi i njihov izgled na Boschevim web stranicama zaštićeni su autorskim i drugim pravima. Sadržaj ovih web stranica ne smije se kopirati, objavljivati, modifikovati ili staviti na raspolaganje trećim licima u komercijalne svrhe. Neke Boscheve web stranice sadrže i slikovni materijal koji je zaštićen autorskim pravima trećih strana.

Prava o zaštitnim znakovima i licencna prava

Osim ako nije drukčije navedeno, svi zaštitni znakovi na Boschevim web stranicama registrirani su zaštitni znakovi. To se posebno odnosi na Boscheve oznake, natpisne pločice, logotipove i simbole. Oznake i elementi dizajna korišteni na našim web stranicama su intelektualno vlasništvo kompanije BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje.

Intelektualno vlasništvo na Boschevim web stranicama, kao što su patenti, zaštitni znakovi i autorska prava, je zaštićeno. Ova web stranica ne daje dozvolu za korištenje intelektualnog vlasništva Grupe Bosch (Bosch) ili trećih lica.

Odricanje od odgovornosti

Ova stranica je dizajnirana sa maksimalnom preciznošću. Međutim, ne može se garantovati ispravnost i tačnost informacija navedenih na stranici. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za štetu nastalu direktno ili indirektno od korištenja ove stranice, osim ako je navedena šteta prouzrokovana namjerom ili grubom nemarnosti Boscha.

Online rješavanje sporova sprovodi se u skladu s odredbama člana 14. stava 1. Uredbe o online rješavanju sporova (SRS uredba); Evropska komisija osigurala je platformu za online rješavanje sporova, kojoj se može pristupiti na adresi http://ec.europa.eu/consumers/odr/.