Bosch poklanja

10 godina na motor usisivača

To nije samo fraza – mi to doista garantiramo. Garancija na motor za narednih 10 godina.

Ovi garancijski uslovi se primjenjuju na sve nove usisivače sa vrećicom i cilindarske usisivače bez vrećice, koji su kupljeni u periodu od 1. avgusta 2019. godine pa nadalje, a koji su opremljeni Bosch motorom (sem modela is Serije 2 BGS05…/BGC05….).


Lični podaci
*Obavezni podaci


Informacije o proizvodu

, slažem se da BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje koristi moje lične podatke i dodatne informacije (npr. informacije o proizvodu, informacije o kupnji, istoriju popravaka) koje sam naveo/la u ovom formularu i putem drugih kanala da me kontaktira putem e-maila, mobilnog ili fiksnog telefona, servisa za slanje poruka (npr. WhatsApp, Facebook Messenger itd.) i pošte u sljedeće svrhe:
1. Slanje prilagođene i personalizovane komunikacije o proizvodima, uslugama i događajima putem e-maila i pošte;
2. Slanje pozivnica za učestvovanje u ocjenjivanjima proizvoda, anketama kupaca o mojoj upotrebi proizvoda koje sam registrovao, mojem općem iskustvu sa [subjektom kompanije BSH] i anketama o zadovoljstvu potrošača;
3. Pozivanje na učestvovanje u nagradnim fondovima, povratima novca i drugim podsticajima.
Mogu povući svoju saglasnost na gore navedenu saglasnost u bilo koje vrijeme s budućim učinkom tako što ću vas kontaktirati putem e-maila: informacije.internet@bshg.com.
informacije.internet@bshg.com.

Uslovi promocije

Uslovi promocije produžene garancije možete nači OVDJE

Podaci o proizvodu

Ovjde možete nači informacije o proizvodu koje trebate ukucati u formu

Slanje registracije

Pošto moramo generirati certifikat sa vašim podacima, molimo, da pritisnete gumb “SLANJE” samo jedan put i sačekate na potvrdu!