Bosch poklanja

Veš mašine i mašine za sušenje Bosch Exclusiv

Kupovinom veš mašine i/ili sušilice iz Bosch Exclusiv linije i registracijom aparata u roku od 30 dana od kupovine, vaša 2-godišnja garancija proizvođača besplatno se produžuje na 5 godina.

Promocija traje od 16. januara 2020. do 15. januara 2022.


Lični podaci
*Obavezni podaci


Informacije o proizvodu

Da, slažem se da BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje koristi moje lične podatke i dodatne informacije (npr. informacije o proizvodu, informacije o kupnji, istoriju popravaka) koje sam naveo/la u ovom formularu i putem drugih kanala da me kontaktira putem e-maila, mobilnog ili fiksnog telefona, servisa za slanje poruka (npr. WhatsApp, Facebook Messenger itd.) i pošte u sljedeće svrhe:
1. Slanje prilagođene i personalizovane komunikacije o proizvodima, uslugama i događajima putem e-maila i pošte;
2. Slanje pozivnica za učestvovanje u ocjenjivanjima proizvoda, anketama kupaca o mojoj upotrebi proizvoda koje sam registrovao, mojem općem iskustvu sa BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje i anketama o zadovoljstvu potrošača;
3. Pozivanje na učestvovanje u nagradnim fondovima, povratima novca i drugim podsticajima.
Mogu povući svoju saglasnost na gore navedenu saglasnost u bilo koje vrijeme s budućim učinkom tako što ću vas kontaktirati putem e-maila: informacije.internet@bshg.com.

Uslovi promocije

Uslovi promocije produžene garancije možete nači OVDJE i OVDJE

Podaci o proizvodu

Uvečajte sliku da vidite gdje se nalaze informacije o proizvodu koje trebate ukucati u formi

Slanje registracije

Pošto moramo generirati certifikat sa vašim podacima, molimo, da pritisnete gumb “SLANJE” samo jedan put i sačekate na potvrdu!