Bosch poklanja

MUM kuhinjski roboti

Ako u periodu od 1. novembra 2022. do 31. januara 2023. kupite kuhinjski robot Bosch kojem oznaka modela počinje sa MUM* i registrujete ga u roku od 30 dana od datuma kupovine, poklonit ćemo vam 5-godišnju garanciju (2-godišnja garancija proizvođača i dodatne 3 godine garancije).


  Lični podaci
  *Obavezni podaci


  Informacije o proizvodu

  , slažem se da BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje koristi moje lične podatke i dodatne informacije (npr. informacije o proizvodu, informacije o kupnji, istoriju popravaka) koje sam naveo/la u ovom formularu i putem drugih kanala da me kontaktira putem e-maila, mobilnog ili fiksnog telefona, servisa za slanje poruka (npr. WhatsApp, Facebook Messenger itd.) i pošte u sljedeće svrhe:
  1. Slanje prilagođene i personalizovane komunikacije o proizvodima, uslugama i događajima putem e-maila i pošte;
  2. Slanje pozivnica za učestvovanje u ocjenjivanjima proizvoda, anketama kupaca o mojoj upotrebi proizvoda koje sam registrovao, mojem općem iskustvu sa [subjektom kompanije BSH] i anketama o zadovoljstvu potrošača;
  3. Pozivanje na učestvovanje u nagradnim fondovima, povratima novca i drugim podsticajima.
  Mogu povući svoju saglasnost na gore navedenu saglasnost u bilo koje vrijeme s budućim učinkom tako što ću vas kontaktirati putem e-maila: informacije.internet@bshg.com.
  informacije.internet@bshg.com.

  Uslovi promocije

  Uslovi promocije produžene garancije možete nači ovdje

  Podaci o proizvodu

  Uvečajte sliku da vidite gdje se nalaze informacije o proizvodu koje trebate ukucati u formi

  Slanje registracije

  Pošto moramo generirati certifikat sa vašim podacima, molimo, da pritisnete gumb “SLANJE” samo jedan put i sačekate na potvrdu!